Home
< Home >
Baan
< Baan >
Algemeen
< Algemeen >
Atletiek
< Atletiek >
Wandelsport
< Wandelsport >
Jeugd
< Jeugd >
Foto's
< Foto's >
Lid worden
< Lid worden >
Contact
< Contact >

Nieuws

Voorbereiden op de Singelloop

05-02-2015

Op vrijdagavond 29 mei organiseert AV Weert de Singelloop. Met een parkoers langs de singels en finish op de Oude Markt. De afstanden zijn 5 en 10 km en jeugdlopen over 1 en 2,5 km.

Voorbereidende trainingsgroep

Er wordt weer een Trainingsgroep gestart, geleid door gediplomeerde atletiektrainers, die ook openstaat voor deelnemers aan de bedrijvenloop. De infoavond voor de trainingsgroep is 4 maart, 19.30 uur in clubhuis AV Weert. De trainingen starten op maandag 9 maart. Het is ook mogelijk om op 10 of 12 maart te starten. Er wordt één maal een conditietest afgenomen en ieder krijgt een persoonlijk trainingsschema.

Kosten

Deelname kost € 40,-. Dit is inclusief deelname aan de Singelloop. Aanmelden en info: e-mail of bellen naar 06-24824551. Bij aanmelden vermelden: naam, adres, geboorte datum en afstand.

Bedrijvenloop

Er is ook weer een bedrijvenloop, voor zowel de 5 en 10 km. Bedrijven kunnen inschrijven met teams van 3-5 man, voor de 5 of de 10 km, waarbij de snelste 3 voor het klassement tellen. Een grote beker staat klaar voor zowel de winnende 5 km als 10 km teams. Uw bedrijfslogo krijgt dan ook een plaats op onze website en er wordt na de wedstrijd een groepsfoto gemaakt.

Kosten bedrijvenloop

Deelname kost € 60,- (3 personen) of € 90,- (5 pers.). De lopers kunnen meedoen met de trainingsgroep voor € 30,- per loper. Aanmelding en info per e-mail.

Meer informatie volgt. Op de hoogte blijven? Volg AV Weert op Facebook