Baan
< Baan >
Home
< Home >
Algemeen
< Algemeen >
Atletiek
< Atletiek >
Wandelsport
< Wandelsport >
Jeugd
< Jeugd >
Foto's
< Foto's >
Lid worden
< Lid worden >
Contact
< Contact >

Nieuws

Voorbereiden op de halve marathon

17-06-2015

AV Weert start eind juni met een programma ter voorbereiding op de halve marathon van Eindhoven. Voor alle hardlopers, joggers en trimmers die goed voorbereid aan de start willen komen. Wil je een snellere tijd op je halve marathon realiseren? Of wil je voor het eerst de halve marathon op een ontspannen manier uitlopen? Onder begeleiding van een gediplomeerde atletiektrainer zorgen we voor een optimale voorbereiding. 

Programma

We starten op woensdag 24 juni om 19 uur op de atletiekbaan van AV Weert met een informatieavond. Daarna beginnen de trainingen op dinsdag 30 juni en donderdag 2 juli. In totaal 15 intervaltrainingen op de baan stomen je klaar voor een topprestatie. Daarnaast krijg je een individueel trainingsschema met 2 of 3 extra trainingen per week.

Conditietest

Gedurende het trainingsprogramma testen we je conditie en vermogen met een zogenaamde Conconitest en een Coopertest. Daarnaast maken we een loopanalyse met behulp van videoregistratie. Zodat je op een verantwoorde manier loopt, geen blessures oploopt en kan genieten van je wedstrijd.

Voorbereiding

Als je mee wil doen, moet je al wel een stuk kunnen lopen. Loop je drie kwartier per keer, twee keer in de week? Dan is het heel goed te doen. Loop je al meer en wil je een snellere tijd lopen? Daarop passen we je schema aan.

Info en deelname

Deelname kost € 50,- . Hierin is de inschrijving van de wedstrijd niet inbegrepen. Je kan je inschrijven per e-mail. Heb je nog vragen? Stuur een e-mail