Baan
< Baan >
Home
< Home >
Algemeen
< Algemeen >
Atletiek
< Atletiek >
Wandelsport
< Wandelsport >
Jeugd
< Jeugd >
Foto's
< Foto's >
Lid worden
< Lid worden >
Contact
< Contact >

Nieuws

Volksloop mei 2015

03-05-2015

In plaats van de voorspelde regen, stond er bij de start zelfs een aardig zonnetje aan de hemel. Daardoor was het parcours ook uitstekend te noemen. Zelfs het zandstrandje bij de IJzeren Man was droog. Vóór de start werden Collin Loney en Ruud Julien naar voren gehaald. Ze werden beiden gehuldigd voor hun 100e deelname.

Palmen Serie

Maar het serieuze werk leverde behoorlijk wat vuurwerk op. De laatste loop van de Palmen Sport Volksloopserie stond immers op het programma, en de eindklasseringen waren in diverse categorieën nog niet zeker. Bij de start werd er al flink gedrongen om een goede uitgangspositie, maar in de finishstraat waren er vele sprints te zien die pas op de eindstreep beslist werden.  

De sporters met de meest afgetekende overwinningen in hun klasse waren: Eva Kok uit Helmond op de 1.2km in 4.39 , Teun Duisters uit Budel 3.5km 11.59, Frans Pasmans uit Bergeijk 7km 24.33 , Karel Teunkens uit Barel 7km 26.47, Pieter Adriaens uit Weert 10.5km 39.19 , Erik Houben uit Weert 17.5km 1.12.31. De prijsuitreiking vindt plaats na de Volksloop van 7 juni.
De volgende maand staat er een apart Jubileum op het programma. Leny Gillessen zal dan als eerste vrouw voor de 400e keer aan de start staan. alleen Sjra Heussen ging haar daarin voor.

Na de Volksloop van 7 juni worden de bekers van de Volksloopserie uitgereikt. Palmen Sport heeft daarvoor meer dan 50 exemplaren beschikbaar gesteld. Daarna vindt er een grote tombola plaats. Enkele hoofdprijzen:  een weekend of midweek Weerterbergen voor 4 personen, een krachtige hogedrukreiniger en enkele waardebonnen van €100,-.

Fietsvoordeel

Wist u, dat bij het vertonen van de Volksloopchip u bij Fietsspecialist Hans Struijk op nieuwe fietsen 10%, en op het overige winkelassortiment 15%  korting krijgt?

Foto's

Fotograaf Tinus Dewaide maakte weer prachtige foto's. Klik voor deel 1 en deel 2
Klik hier voor de uitslagen