Baan
< Baan >
Home
< Home >
Algemeen
< Algemeen >
Atletiek
< Atletiek >
Wandelsport
< Wandelsport >
Jeugd
< Jeugd >
Foto's
< Foto's >
Lid worden
< Lid worden >
Contact
< Contact >

Nieuws

Volksloop juli

06-07-2014

De vermoeidheid zal veel lopers parten hebben gespeeld. Na de wedstrijd Nederland Costa Rica waren er aanzienlijk minder inschrijvingen dan normaal. Zeker een groot deel van de jeugd moet nog op één oor gelegen hebben toen het startschot klonk, want daar waren veel minder starters. Toch nog 217 sportievelingen waren er, en die hadden er echt zin in.

Uitslagen

Klik hier voor alle uitslagen.

Het parcours lag er geweldig bij. de Gemeente had een aantal stukken landweg geëgaliseerd van hinderlijke braamstruiken en in de weg hangende takken snoeien. Toen daar 's nachts nog een buitje op gevallen was, resteerde er een prachtige ronde. 

Maar er lag een sluipmoordenaar op de loer. De luchtvochtigheid was erg hoog, en veel deelnemers hadden daarwel problemen mee. Aan de finish konden de loopshirts dan ook uitgewrongen worden.

Jubileum

Vooraf werd de verbaasde Peter Ramaekers uit Weert nog gehuldigd voor zijn 200e deelname. Dat hij deze mijlpaal al bereikt had wist ie niet, maar hij stond er wel glunderend bij. De komende maanden gaat er een deelnemer verrast worden. Hij/zij zal dan gefêteerd worden als 100.000e inschrijving van de Volksloop. Dat laat de organisatie niet zomaar aan zich voorbij gaan. Er staat de jubilaris een prachtig cadeau te wachten.