Baan
< Baan >
Home
< Home >
Algemeen
< Algemeen >
Atletiek
< Atletiek >
Wandelsport
< Wandelsport >
Jeugd
< Jeugd >
Foto's
< Foto's >
Lid worden
< Lid worden >
Contact
< Contact >

Nieuws

Volksloop geeft fiets weg

04-01-2016

Zo'n 200 sportievelingen stonden toch maar dapper aan de start van de eerste IJzeren Man Volksloop van 2016. De regen had 's-nachts het parcours in een veredelde hindernisbaan omgetoverd, en ook de Oliebollenloop op Oudejaarsavond had invloed op het deelnemersveld.

Nieuw jaar, nieuwe uitdagingen

Bij de inschrijftafel waar de jaarabonnementen verkocht werden was het een drukte van belang. Niet alleen de bekende gezichten kochten een kaartje, ook diverse nieuwkomers toonden zoveel zelfvertrouwen, dat ze intekenden voor een groot aantal deelnames. Het leek vóór de start wel één grote nieuwjaarsreceptie, maar daarna werd er keihard gelopen om een fraaie eindklassering waar te maken.

Hans Struijk fiets

Een bijzondere prestatie leverde Desiree Essers, die onder deze moeilijke omstandigheden de 14 km in haar eentje aflegde. Maar de spanning was toch echt het grootst, toen onder de trouwe lopers van 2015 een prachtige fiets van Hans Struijk verloot werd. De winnaar werd Wim Janssen, hetgeen hilarisch ontvangen werd, omdat hij enkele jaren terug zijn wielerspeciaalzaak over deed aan…. Hans Struijk.

De huisfotograaf van de Grenslaupers maakte nog een aantal foto's. Wij bedanken hem daarvoor.

uitslagen>
foto's>