Baan
< Baan >
Home
< Home >
Algemeen
< Algemeen >
Atletiek
< Atletiek >
Wandelsport
< Wandelsport >
Jeugd
< Jeugd >
Foto's
< Foto's >
Lid worden
< Lid worden >
Contact
< Contact >

Nieuws

Verslag van de Volksloop van mei

01-05-2016

Aangezien het de afgelopen week veel heeft geregend, lag het parcours er goed bij en waren er alleen wat modder plekken in plaats van grote water plassen.

Maar voordat er gestart kon worden hebben we eerst Eric Meulen naar voren gehaald. Hij werd gehuldigd omdat hij al voor de 100e keer meeliep.

Nadat voor de ruim 200 deelnemers een van de drie startschoten had geklonken was het voor het publiek wachten wie er als eerste langs zou komen bij de jeugd voor de 1,2 en 2,4 km. Daarna was het kijken of er bij de andere afstanden nog volop gestreden werd voor een betere plek bij de eindstand van de competitie. Er werd wel nog gestreden en dat kan dus nog wat verschuivingen in het klassement opleveren.

Bij de volgende volksloop op 5 juni weten we wie er met de bekers naar huis gaan en wie er mooie prijzen van de tombola meenemen. Wilt u ook eens een mooie loop in de natuur meemaken? Loop dan gezellig mee bij de volgende volksloop op 5 juni en schrijf je tussen 9.00 en 10.00 uur in bij café zaal Dennenoord.