Baan
< Baan >
Home
< Home >
Algemeen
< Algemeen >
Atletiek
< Atletiek >
Wandelsport
< Wandelsport >
Jeugd
< Jeugd >
Foto's
< Foto's >
Lid worden
< Lid worden >
Contact
< Contact >

Nieuws

Verslag van de Volksloop paasbest

08-04-2015

Ondanks Pasen verschenen zo'n 245 deelnemers aan de start, waaronder 21 nieuwe inschrijvingen. Die wilden vóór de feestelijke brunch eerst even laten zien wat hun training de afgelopen maand had opgeleverd.

's Morgens vroor het nog 2 graden, maar bij de start scheen een behaaglijk zonnetje, en was iedereen gezellig aan de babbel. Marjan van Mierlo uit Soerendonk (foto) liep alweer voor de 100e keer mee, en hoopt ook de 200e viering mee te maken.

Derde ronde Palmen Serie

Maar er moest wel flink gepresteerd worden, want de derde ronde van de Palmen Sport Volksloopserie stond op het programma. Bij de start werd er al voor gezorgd de beste positie te krijgen voor een snel vertrek zonder hinder van anderen. Gelukkig was de overvloedige regen van de afgelopen week goeddeels verdwenen, mede dankzij de vrijwilligers die het parcours onderhouden. Bij de finish werd er regelmatig gesprint om de concurrent vóór te blijven.

Jeugd

Ook de jeugd was behoorlijk vertegenwoordigd, want die wil ook graag één van de mooie bekers in juni bemachtigen. Nauwelijks over de finish kreeg iedere deelnemer nog een paasei in de hand gestopt, en kon het uitblazen beginnen. Door het mooie weer was het ook daar gezellig druk. 

Klik hier voor de uitslagen