Home
< Home >
Baan
< Baan >
Algemeen
< Algemeen >
Atletiek
< Atletiek >
Wandelsport
< Wandelsport >
Jeugd
< Jeugd >
Foto's
< Foto's >
Lid worden
< Lid worden >
Contact
< Contact >

Nieuws

Verslag van de Limburgse Kampioenschappen C/D junioren

07-07-2015

Zondag 5 juli vonden de Limburgse Kampioenschappen plaats in Kerkrade. Voor AV Weert deden negen D-junioren en één C-junior mee.

Van onze verslaggever

Madelief Vaessen is Limburgs Kampioen geworden op de 60 meter horden in een tijd van 11.28. Tijdens haar serie snelde ze zelfs naar een tijd van 11.14 (PR). Jens Heerschap sprong over 1.45 m. bij het hoogspringen en werd hier gekroond tot Limburgs Kampioen.

Naast de twee Limburgse Kampioenen had Bas Grens met 1.40 m (PR). een zilveren plak bij het Hoogspringen. Tessa Smits behaalde een zilveren medaille bij de 80m. horden in een tijd van 12.80. Ze behaalde ook een zilveren medaille bij het kogelstoten met een afstand van 9.36 m.

Daarnaast waren er vier derde plekken. De D-junioren Jongens snelde tijdens de estafette 4x 80m. naar een derde plek. Het team bestaande uit Jens Heerschap, Rens Jacobs, Niels Roefs & Bas Grens. Ook was er een bronzen plak voor Marijn Zandbergen voor het speerwerpen 24,08 m. tevens een mooi PR. Daarnaast behaalde Mila Barollo een derde plek bij het Hoogspringen met 1.30 m. (PR) en een derde plek bij het speerwerpen met een afstand van 19,96 m. (PR).

Foto's
Uitslagen