Baan
< Baan >
Home
< Home >
Algemeen
< Algemeen >
Atletiek
< Atletiek >
Wandelsport
< Wandelsport >
Jeugd
< Jeugd >
Foto's
< Foto's >
Lid worden
< Lid worden >
Contact
< Contact >

Nieuws

Prachtige atletiek finale in Weert

08-09-2014

Afgelopen zondag 7 september organiseerde AVWeert de finale wedstrijd voor de pupillen competitie van Limburg en Oost Brabant (de regio’s 16 en 17). Het was mooi atletiekweer, de organisatie liep zoals gewoonlijk in Weert perfect, zodat de bijna 300 atleetjes van 6-11 jaar, de ouders en organiserende vereniging een prachtige atletiek dag beleefden.

Athletic Champs

Dit jaar is het programma van de wedstrijden aangepast (de nieuwe naam is “Athletic Champs”) met een vlotter tijdschema en nieuwe nummers als polsstokverspringen, vortex werpen, een stadionloop. Duidelijk interessanter voor alle deelnemers. De finale in Weert was de afsluitende wedstrijd van in totaal 5 evenementen.

Uitslagen

AV Unitas (Sittard) won over de 5 wedstrijden alle clubprijzen. AVWeert was bij de B pupillen keurig 2de (van de 14 ploegen), de A’s werden 7de en de C pupillen en Mini’s werden van de 13 ploegen uiteindelijk 5de. De nadruk bij deze wedstrijden ligt op de groepsprestatie, maar om een indruk te geven over het goede niveau enkele resultaten van Weerter atleetjes: Coen Gielen (1,20m hoog), Jarno Janssen (28,5m vortex werpen) en Marijn van Dooren (10,5 sec over 60m horden).

Klik hier voor de volledige uitslag.

Klik hier voor de foto's.