Baan
< Baan >
Home
< Home >
Algemeen
< Algemeen >
Atletiek
< Atletiek >
Wandelsport
< Wandelsport >
Jeugd
< Jeugd >
Foto's
< Foto's >
Lid worden
< Lid worden >
Contact
< Contact >

Nieuws

Tweede Volksloop in Palmen Serie

01-03-2015

Het beloofde een stormachtige en natte wedstrijd te worden, maar moedertje natuur was de deelnemers gunstig gezind. Een licht briesje en zelfs regelmatig het zonnetje maakten het de deelnemers niet moeilijker dan nodig. Het parcours was op sommige stukken modderig, maar voor de rest goed beloopbaar.

Honderdste deelname

Vóór de start werd de jeugdige Kevin van Diepen naar voren gehaald omdat ie al aan zijn 100e Volksloop begon. Hij heeft dat niet van een vreemde, want zijn vader is ook een regelmatige deelnemer.

Palmen Serie

Aangezien het de tweede ronde was van de PALMEN SPORT Volksloopserie, werd er volop strijd geleverd. Bij de jeugd 1.2 km finishten 3 jongens vlak achter elkaar. Gijs Buist kwam sprintend als eerste over de streep in 4.57, Dinand Weerts uit Helmond volgde in 5.00 en Tjeerd Buist kwam in 5.03 als derde binnen. Een klasse apart was weer Eva Kok uit Helmond. Zij vloog over het parcours in 4.45. Ook bij de senioren werd er regelmatig flink gesprint om een goede klassering. Diverse lopers waren na afloop minutenlang op adem aan het komen.

Klik hier voor de uitslagen. De stand in de Palmen Serie volgt later.