Home
< Home >
Baan
< Baan >
Algemeen
< Algemeen >
Atletiek
< Atletiek >
Wandelsport
< Wandelsport >
Jeugd
< Jeugd >
Foto's
< Foto's >
Lid worden
< Lid worden >
Contact
< Contact >

Nieuws

Trainingsgroep Oliebollenloop

17-09-2014

Natuurlijk, je kunt tegenwoordig altijd en overal een wedstrijd lopen. Maar een beetje in de buurt, gezellig druk en dus met veel sfeer, dan moet je bij de Oliebollenloop van AV Weert op 31 december in Weert zijn. Maar wat is wijsheid als het jouw eerste serieuze 5 of 10km wordt? Dan zou je, om die wedstrijd fris en monter uit te lopen, een trainingsprogramma moeten volgen.

Programma

En dat kan, op de nieuwe atletiekaccommodatie van Weert: Parklaan 1c in Weert. Uiteraard ook bijzonder geschikt voor de iets meer gevorderde loper die zijn of haar PR wil aanscherpen. Het programma bestaat uit een info bijeenkomst op woensdag 1 oktober om 19.00 uur, een conditietest, twaalf baantrainingen van anderhalf uur onder leiding van professionele trainers van de Atletiek Unie, en een persoonlijk trainingsschema.

Wanneer

De Info bijeenkomst vindt plaats op woensdag 1 oktober om 19.00 uur , Parklaan 1c Weert. De eerste training vindt plaats op maandag 6 oktober om 19.00 uur. Deelname bedraagt 45 euro. Contact via 06 -22242203 of mail