Baan
< Baan >
Home
< Home >
Algemeen
< Algemeen >
Atletiek
< Atletiek >
Wandelsport
< Wandelsport >
Jeugd
< Jeugd >
Foto's
< Foto's >
Lid worden
< Lid worden >
Contact
< Contact >

Nieuws

Prijzencircus Volksloop

09-06-2015

Een schitterende dag. Fluitende vogels in een prachtige omgeving, een stralende zon, een geweldig parcours, maar vooral veel feest. En
ondanks diverse grote loopevenementen in Limburg stonden er zo'n 215 deelnemers aan de start.

Huldiging

Maar allereerst werd Leny Gillessen gehuldigd voor haar 400e deelname. Daarvóór wist alleen Sjraar Heussen deze mijlpaal te bereiken. Leny loopt al vanaf de start van de Volksloop trouw mee en er zijn voor haar maar weinig redenen te bedenken om de Volksloop eens een keertje over te slaan.

De wedstrijd

Er werd behoorlijk tempo gemaakt en velen waren dik tevreden met hun tijd. Na afloop werden de prijswinnaars van de Palmen Sport Volksloopserie gehuldigd. Zo'n  50 bekers werden overhandigd aan de trotse winnaars. Wat opviel was de enthousiaste deelname van zoveel jeugd. Met name Eva Kok uit Helmond was de snelste van de jongens én meisjes op de 1.2 km. Maar ook Rowan Fonteijn viel op bij de jongens t/m 16 jaar met zijn 1e plek.

Daarna werd er nog nagenoten tijdens een grote tombola, waar een weekend vakantiepark en een hogedrukreiniger van Gamma de hoofdprijzen vormden.

Klik hier voor alle uitslagen.