Baan
< Baan >
Home
< Home >
Algemeen
< Algemeen >
Atletiek
< Atletiek >
Wandelsport
< Wandelsport >
Jeugd
< Jeugd >
Foto's
< Foto's >
Lid worden
< Lid worden >
Contact
< Contact >

Nieuws

Prachtig loopweer bij IJzeren Man Volksloop

07-12-2014

Was het bij de zonsopgang nog erg fris, een uurtje later werd het voor de deelnemers een aangenaam loopweer. Er stond weinig wind, en bij een temperatuur van 4 graden kon de warmte prima afgevoerd worden.

Vooraf werden enkele personen in het zonnetje gezet. Eerst werd Martine Geuns uit Peer gehuldigd voor haar 100e deelname. Er mag van haar zeker in de toekomst op het dubbele aantal gerekend worden.

Vrijwilligers

Daarna werden Els en Johan Marechal door alle deelnemers met een gul applaus bedankt voor hun jarenlange vrijwilligerswerk voor de Volksloop. Els was elke maand aanwezig bij de uitreiking van de medailles, en Johan verzorgde de tijdklok en de inkoop van allerlei jubilea attributen. Ook voor de grotere klussen bij het parcoursonderhoud kun je op hem rekenen.

Er was minder jeugd dan normaal aan de start, want de cross in Deurne werd door veel jongeren van AV Weert bezocht. Toch stonden er ruim 250 deelnemers aan de start. Ze hebben ongetwijfeld genoten van de late herfst, want de bospaden waren prachtig bedekt met bladeren, en er was nergens een modderplas te ontdekken.

Hier vind je alle uitslagen