Baan
< Baan >
Home
< Home >
Algemeen
< Algemeen >
Atletiek
< Atletiek >
Wandelsport
< Wandelsport >
Jeugd
< Jeugd >
Foto's
< Foto's >
Lid worden
< Lid worden >
Contact
< Contact >

Nieuws

Parcoursrecord Volksloop IJzeren Man

05-08-2015

De jongste deelnemers deden de naam Volksloop alle eer aan. Leek Koen Verweijen, nog geen 4 jaar oud, vermoeden de meest jeugdige deelnemer te zijn, kwam Debik Aiden over de finish. Hij was pas in mei 3 jaar geworden, en liep stoer de 1.2 km uit. Dat was zowel voor Koen als Aiden geen al te zware opgave, want na de finish hadden ze al snel  weer volop praatjes.

Parcoursrecord

En er was natuurlijk een parcoursrecord. Marleen van Beek uit Etten Leur verbeterde het parcoursrecord over 14 km (4 rondes) tot 57:44. Hiermee verdreef ze Marion Gerits  uit de ranglijst.

Maar er waren zondag meer deelnemers die hun goede conditie toonden door een pr te lopen, of de beste jaartijd lieten noteren. Ondanks de afwezigheid van veel bekende gezichten stonden er toch nog zo'n 210 deelnemers aan de start. Daaronder bevonden zich nogal wat sportieve toeristen, die hun conditie wilden bijhouden.

Prijzen

Als extra aanmoediging zijn er vanaf september 3 waardebonnen van €50,- van Palmen Sport te winnen voor elk parcoursrecord. Er zijn enkele deelneemsters, waaronder Emmy Weekers en Eva Kok, die daarvoor in aanmerking komen, maar er is ongetwijfeld nog meer talent aanwezig om de scherpe tijden te verbeteren. Voor elke afstand kan er maar één bon verdiend worden.

Uitslagen>