Baan
< Baan >
Home
< Home >
Algemeen
< Algemeen >
Atletiek
< Atletiek >
Wandelsport
< Wandelsport >
Jeugd
< Jeugd >
Foto's
< Foto's >
Lid worden
< Lid worden >
Contact
< Contact >

Nieuws

Modderen in de IJzeren Man

04-01-2015

Zaterdags werd er urenlang aan het parcours gewerkt om het überhaupt mogelijk te maken een rondje te kunnen rennen. De zware sneeuwval veroorzaakte veel afgevallen takken, en zelfs een complete boom lag er over het bospad. Ook de forse regenval eiste zijn tol. Op diverse plaatsen moest er behoorlijk aangepoot worden om door de grote modderpoelen heen te banjeren.

Fietswinnares

De lopers die de Volksloop aangrepen om wat extra calorietjes kwijt te raken kwamen dus volop aan hun trekken. Maar vooraf was het voor de trouwe lopers erg spannend. Doordat ze in 2014 tenminste acht keer meeliepen, werd onder hen een sportieve fiets, beschikbaar gesteld door Hans Struijk, verloot. De blije winnares was Sonja Baetsen uit Weert.

Volksloopserie 2015

Vanaf volgende maand start de Palmen Sport Volksloopserie weer. De beste drie tijden op één afstand tellen mee om één van de bekers te winnen.

De inschrijfgelden voor de Volksloop zijn na 8 jaar verhoogd met €0.50. Dit is nodig om een reservering te kunnen maken om de E.T in de toekomst te kunnen vervangen.

Klik hier voor de uitslagen.