Home
< Home >
Baan
< Baan >
Algemeen
< Algemeen >
Atletiek
< Atletiek >
Wandelsport
< Wandelsport >
Jeugd
< Jeugd >
Foto's
< Foto's >
Lid worden
< Lid worden >
Contact
< Contact >

Nieuws

Kampioenen en podiumplaatsen bij Limburgse Kampioenschappen

09-07-2014

Afgelopen weekend vonden de Limburgse Kampioenschappen voor C & D junioren plaats in Venlo. De D-junioren waren afgevaardigd met 12 Atleten. Mila Barollo, Judith Verscheijden, Bregje Naus, Madelief Vaessen, Laura van Loon, Elise v.d. Eerden en Tessa Smits kwamen in actie bij de meisjes. Bas Grens, Niels Roefs, Jens Heerschap, Robbert Handels en  Luke Moorman kwamen in actie bij de jongens. Naast de D-junioren waren er zes C-junioren actief. Voor de meisjes alleen Anouk Schrijnemaekers, bij de jongens Lars Wilms, Stan Hendriks, Tijn Vaessen en Laurens Handels.

Kampioenen en podiumplaatsen

Wij hebben de hele dag goed weer gehad tijdens de wedstrijd alleen is het aan het einde van de wedstrijd wat gaan regenen. Dit mocht de pret niet drukken en de prestaties zijn door de regen niet minder geworden. Bij de D-junioren hebben wij Judith Verscheijden als Limburgs Kampioen bij het kogelstoten met een afstand van 9,83 meter. Daarnaast is Tessa Smits Limburgs Kampioen geworden op de 60 meter horden. Bij de jongens junioren C is Laurens Handels met een hoogte van 1,65 meter Limburgs Kampioen geworden bij het hoogspringen. Tijn Vaessen is in een fantastische 100 meter in 11,96 Limburgs Kampioen geworden.

Naast deze vier Limburgs kampioenen hebben meerdere atleten op het podium gestaan. Elise v.d. Eerden haalde een 3e plek bij het Kogelstoten en Tessa Smits een derde plek bij het Hoogspringen. Bas Grens heeft samen met Jens Heerschap op het podium gestaan bij het Hoogspringen. Jens met een 2e plek en Bas met een 3e plek. Daarnaast heeft Luke Moorman in zijn allereerste wedstrijd een 3e plek behaald bij het kogelstoten. Bij de junioren C heeft Laurens Handels met een 3e plek op het podium gestaan bij de 100 meter horden. De jongens junioren C hebben een tweede plek behaald bij de 4x 100 meter en Stan Hendriks heeft een 4e plek behaald bij de 100 meter sprint.

Klik hier voor alle AV Weert prestaties

(dank aan Carlijn Rekmans)