Baan
< Baan >
Home
< Home >
Algemeen
< Algemeen >
Atletiek
< Atletiek >
Wandelsport
< Wandelsport >
Jeugd
< Jeugd >
Foto's
< Foto's >
Lid worden
< Lid worden >
Contact
< Contact >

Nieuws

In memoriam Louis Peerlings

04-12-2015

Wij kregen bericht dat ons lid Louis Peerlings op dinsdag 1 december is overleden.

Louis was al meer dan 18 jaar als wandelaar lid van onze vereniging. Al snel ontpopte hij zich, meestal samen met zijn vrouw Jacqueline, als een zeer actieve wandelaar. Hierbij beperkten zij zich niet alleen tot tochten in onze omgeving, maar namen ook in onze buurlanden regelmatig deel aan grote meerdaagse wandelingen.

Na enige tijd werd hij ook als vrijwilliger actief toen hij regelmatig als gids bij de onderlinge wandelingen ging fungeren. In 2008 slaagde hij voor zijn examen als Wandeltrainer en was hierna vooral actief op de Nordic Walking training van de donderdagochtend. In de laatste jaren organiseerde hij ook onze grote Winterwandeling en was hij een van de organisatoren van onze Wandelweek in Zuid-Limburg.

Slechts enkele maanden geleden openbaarde zich bij hem de dodelijke ziekte waaraan hij overleed.

Wij zullen hem missen. Niet alleen als een zeer actieve vrijwilliger, maar vooral als de altijd opgewekte en vriendelijke wandelaar, die altijd klaar stond als een beroep op hem werd gedaan.

Louis is slechts 73 jaar mogen worden.

De crematieplechtigheid wordt gehouden op zaterdag 5 december om 14.30 uur in het Crematorium Weerterland, Ringselvenweg 2 te Weert.

Correspondentie adres: Wilhelminastraat 93, 6001 HD Weert