Baan
< Baan >
Home
< Home >
Algemeen
< Algemeen >
Atletiek
< Atletiek >
Wandelsport
< Wandelsport >
Jeugd
< Jeugd >
Foto's
< Foto's >
Lid worden
< Lid worden >
Contact
< Contact >

Nieuws

IJzeren Man Volksloop geeft mooie prijzen weg

02-01-2016

Tijdens de eerste IJzeren Man Volksloop van 2016 op zondag 3 januari staat de verloting van de hoofdprijs van 2015 op het programma. Als je in 2015 acht keer of vaker hebt meegedaan, maak je kans op een prachtige fiets gesponsord door Hans Struijk Fietsen. Zoals elke maand worden er vlaaien en enkele waardebonnen verloot. Vooral de jeugd maakt grote kans om enkele leuke prijsjes te bemachtigen.

Trouwe lopers

Nieuw in 2016 is het abonnement op de Volksloop. Je loopt dan twaalf keer mee voor €20,-. Voordelig voor de trouwe deelnemers, en een goed idee voor degenen die een stok achter de deur nodig hebben. Je kan je abonnement aanschaffen bij de inschrijftafel in café Dennenoord vanaf 9:00 uur.

Afstanden

Het parcours heeft een lengte van 3,5 km. Deelnemers kunnen kiezen uit 1, 2, 3, 4 of 5 rondes. Voor de jeugd tot en met 12 jaar is er een parcours van 1,2 km en een van 2,4 km.

Kosten

Het inschrijfgeld bedraagt € 2,50. Jeugdige deelnemers in de leeftijd tot en met 12 jaar betalen € 2,-. Gezinnen betalen maximaal € 6,-. Een jaarabonnement kost € 20,-. Alle deelnemers moeten in het bezit zijn van een chip (aanschafkosten éénmalig €2,00). Deze chip kan elke volgende maand alleen bij de Volksloop gebruikt worden.

meer info>