Home
< Home >
Baan
< Baan >
Algemeen
< Algemeen >
Atletiek
< Atletiek >
Wandelsport
< Wandelsport >
Jeugd
< Jeugd >
Foto's
< Foto's >
Lid worden
< Lid worden >
Contact
< Contact >

Nieuws

Herfstwandeling 2017

22-10-2017

Ruim 500 wandelaars lopen de Bob’s Adventure Store Herfstwandeling

Ondanks de slechte weersvoorspellingen trok de jaarlijkse herfstwandeling van de Atletiekvereniging Weert ruim 500 enthousiaste wandelaars op zondag 22 oktober naar Weert-Oost. De start was om 8 uur bij café-zaal Jonas en in het eerste uur vertrokken daar al 143 wandelaars waarvan 29 sportievelingen de 30 km gingen lopen. Andere afstanden waaruit gekozen kon worden waren 7, 10, 15, 20 en 30 km. Voor de kinderen was er op de 7 km een letter-zoek-spel. De routes gingen door prachtige natuurgebieden als de Roeventerpeel, de Houtsberg, de Vennen aan de Schoordijk en de Banen in Nederweert. Het was prima wandelweer. Bij de verzorgingspost aan de Hadsweg werden wandelaars muzikaal onthaald door Hermeni-j de Kompeni-j en Hermeni-j Vae Same. Hier werd genoten van zelfgemaakte pompoensoep, vlaai, broodjes, hot dogs en appeltaart. De deelnemers waren enthousiast over de mooie routes en de goede bewegwijzering. Dit evenement van de Atletiekvereniging Weert wordt gedragen door de vele vrijwilligers die zich inzetten en de sponsors die de club een warm hart toedragen: Bob’s Adventure Store, Fruithal Princen en familie Verheul.
De lentewandeling staat gepland voor zondag 18 maart 2018. Noteer in uw agenda!

--------------------------------------------------------

 

Einde bericht

 

Voor informatie

 

Monique van den Brandt

 

 

**********

 

Loop mee op 22 oktober met Bob’s Adventure Store Herfstwandeling!

(of help een handje mee als vrijwilliger)

Beleef de herfst met al zijn geuren en kleuren tijdens Bob’s Adventure Store Herfstwandeling op zondag 22 oktober a.s. Je kunt vanaf 08.00 uur starten en kiezen uit afstanden van 30, 20, 15, 10 of 7 km:

7* en 10 km: start vanaf 8.00 tot 14.00 uur

15 km: start vanaf 8.00 tot 13.00 uur

20 km: start vanaf 8.00 tot 12.00 uur

30 km: start vanaf 8.00 tot 10.00 uur

 

*Ook leuk om te doen met het hele gezin. Voor kinderen is er een letterzoek-spel op de 7 km.

De routes lopen voornamelijk over verharde wegen langs de Leukerbeek, door prachtige natuurgebieden als de Roeventerpeel, de Houtsberg, de vennen aan de Schoordijk en de Banen in Nederweert.

De wandeling is geschikt voor Nordic Walking.

Start is vanaf 08.00 uur bij café-zaal Jonas aan de Beemdenstraat 10 op Leuken en het inschrijfbureau is open tot 16.00 uur. Onderweg kun je lekker even uitrusten en bijkomen bij onze centrale verzorgingspost. Hier kun je tegen een vriendelijk prijsje genieten van een hapje en een drankje.

We zijn nog op zoek naar vrijwilligers voor de catering en het inschrijfbureau! Heb je zin en tijd om op zondag 22 oktober gedurende een paar uurtjes een handje te helpen, meld je dan aan bij leonardjansen@hotmail.com. Qua planning is helpen ook prima te combineren met zelf wandelen.