Baan
< Baan >
Home
< Home >
Algemeen
< Algemeen >
Atletiek
< Atletiek >
Wandelsport
< Wandelsport >
Jeugd
< Jeugd >
Foto's
< Foto's >
Lid worden
< Lid worden >
Contact
< Contact >

Nieuws

Hema IJzeren man loop

04-11-2018

Zondag 4 november jeugdloop aan de ijzeren man.

Op zondag 4  november gaat  de  “Hema ijzeren man loop” weer van start . Deze keer wordt weer om 10.00 uur het startsein gegeven voor de 464e loop.

Op alle afstanden word op de gewijzigde startplek aan de Voorhoeveweg bij Dennenoord gestart.

Buiten de Seniorenloop in de traditional afstanden van  3.5, 7.0, 10.5, 14.0 en 17.5  kilometer is er een special jeugdloop.

 

De jeugd Gratis!

Met de "Hema ijzeren man loop" willen we op 4 november een jeugdloop organiseren om de "Palmen Sport Prijzen". We willen sporten bij de jeugd stimuleren. Gezond lopen in de buitenlucht. Dit kan elke 1e zondag van de maand bij de Weerter “Hema ijzeren man loop”. Op zondag 4 November stellen we daarom de jeugd centraal. Jongeren tot 17 jaar mogen dan "GRATIS"  meedoen.

 

We  willen  de jeugd  laten proeven aan onze loop. We starten met de jeugd tot en met 11 jaar voor de 1.3 en 2.5 kilometer en van 12 tot en met 17 jaar kunnen de 3.5 kilometer lopen. De jeugd loopt dan ook om de “Palmen Sport Prijzen”. De jeugd start die dag om 10.00 uur en de Senioren enkele minuten later. Iedereen kan inschrijven bij Dennenoord aan de Voorhoeveweg 2 in Weert van 9.00 uur tot 9.45 uur.

Heerlijk samen sporten in de natuur bij de ijzeren man!

Tot 4 november.