Baan
< Baan >
Home
< Home >
Algemeen
< Algemeen >
Atletiek
< Atletiek >
Wandelsport
< Wandelsport >
Jeugd
< Jeugd >
Foto's
< Foto's >
Lid worden
< Lid worden >
Contact
< Contact >

Nieuws

Gevonden voorwerpen

18-07-2015

Baan 9 ,wanneer raakt die benaming eindelijk eens ingeburgerd, beschikt onder andere over een garderobe van enkele meters. Waar is dat voor nodig, vraag je je misschien af.

Nou, daar weet Jeanne, die die plek met een schuin oog in de gaten houdt, wel een antwoord op. Nou, je staat er echt van te kijken wat sporters op de baan en in de kleedkamers allemaal achterlaten.

Daar is geen woord frans bij, zoals ik uit eigen ervaring kan bevestigen. (Regen)jasjes, shirts met korte en lange mouw, mutsen, handschoenen, korte en lange sporttights, zelfs hardloopschoenen (hoe is de betreffende persoon in godsnaam thuisgekomen?) bevolken de haken en rekken.

Dat blijft daar vanzelfsprekend niet eindeloos liggen en hangen. Om de zoveel tijd verdwijnen de (sport)spullen in een grote doos en gaat het richting de Charitaswinkel. En daar wacht alles op een tweede, derde of vierde leven. Inderdaad, een goed doel, maar ik kan mij voorstellen dat de voormalige eigenaar of eigenaresse dat ‘verloren’ shirt of die schoenen graag terug zou hebben. Een kleine moeite, want het hangt en staat allemaal netjes bijeen in de garderobe van Baan 9.

Henny Erkens, trainer