Baan
< Baan >
Home
< Home >
Algemeen
< Algemeen >
Atletiek
< Atletiek >
Wandelsport
< Wandelsport >
Jeugd
< Jeugd >
Foto's
< Foto's >
Lid worden
< Lid worden >
Contact
< Contact >

Nieuws

Geslaagde Lentewandeling

26-03-2017

Wat een mooie lentewandeling!

Mooie tocht, goed gepijld en luxe catering! Aldus enkele spontane reacties van deelnemers aan Bob’s Adventure Store Lentewandeling, 19 maart jl. En een muzikale ontvangst bij de rustpost! Deze reacties vormden eigenlijk ook de rode draad. Naar schatting 600 wandelaars hebben genoten van mooi wandelweer, een tocht door een prachtig stukje Limburg en (naar hun zeggen) luxe catering met live muziek bij de rustpost. Kon je niet meewandelen? Dan heb je wat gemist!

 

Deelnemers jong en oud, met hond of kater

Dankzij de vele vrijwilligers heeft onze Atletiek en Wandelsportvereniging de lente in gang gezet met haar jaarlijkse Bob’s Adventure Store Lentewandeling. Vanaf 7.30 uur kwamen al deelnemers binnendruppelen (beter: binnenwandelen) bij Kimpe Veld in Tungelroy. En tot het laatste startmoment van 14.30 uur meldden deelnemers zich aan. Jong en oud, sommigen met de hond, anderen met een kater (was het laat geworden) en allen goede zin. Extra versterkt door de goede bepijling, de prachtige omgeving en de verrassende ontvangst bij de rustpost van Scouting Tungelroy. Met een keuze uit vijf verschillende afstanden was er voor elke deelnemer wat wils: 7, 10, 15, 20 of 30 kilometer. Van complete gezinnen tot vriendengroepen en alleengangers, mooi om te zien.

 

Een lange, maar geslaagde dag

Rond 11.00 uur kwamen de eerste wandelaars al weer terug. Kopen we wel/geen sticker Lentewandeling, blijven we nog even hier, willen we nog enkele tips/complimenten aan de organisatie geven? Deze “afmeldingen” liepen door tot ca 17.00 uur. Toen was het tijd om af te ronden, op te ruimen, kas op te maken en even na te praten. Van ca 7.15 tot 18.00 uur een lange dag voor al onze vrijwilligers. Maar zeker een geslaagde. Voor hen: nogmaals dank, ook namens onze voorzitter Harry Peters!

Voor de deelnemers: fijn dat je er was! Niet-deelnemers: nogmaals, je hebt wat gemist.

 

Graag tot ziens bij een volgende AVW-wandeling!

 

Reactie: info@avweert.nl