Home
< Home >
Baan
< Baan >
Algemeen
< Algemeen >
Atletiek
< Atletiek >
Wandelsport
< Wandelsport >
Jeugd
< Jeugd >
Foto's
< Foto's >
Lid worden
< Lid worden >
Contact
< Contact >

Nieuws

De laatste Volksloop van 2015

06-12-2015

Sint en zijn Pieten waren nog niet verdwenen, of er moest al weer gewerkt worden. Zo'n 230 deelnemers liepen zich warm. Door de wind was iedereen al snel echt wakker. Vóór de start werd René Bloemen uit Bocholt gehuldigd voor zijn 100e deelname.

Jeugd

Er was aanmerkelijk minder jeugd aanwezig, want er waren de avond tevoren nogal wat huiselijke feestjes die duidelijk langer duurden dan ze gewend waren. Maar er werd weer hard gelopen en in de finishstraat werd er regelmatig een felle eindsprint uit geperst om vóór de concurrent te eindigen.

Bij de junioren jongens 1,2 km kwam Bas Verheijen als eerste binnen in 5.34, net voor Joep van Mierlo. Bij de meisjes wist Selma Fonteijn in 6.15 Isis Berk net voor te blijven. Teun Duisters was weer een klasse apart. Hij kwam op de 3.5 km in 12.14 binnen, maar kon zelf niet echt tevreden zijn met deze prestatie.

Dames en heren

Eef Haaze uit Veldhoven was de best dame op de 3.5 km in 14.52. Bij de heren 14 km voerde Stefan van Deurzen een lang veld aan in 54.18. Jacquie Gough uit Venlo was de snelste 17.5 km deelnemer in 1.14.57 en was daarmee sneller dan alle mannen.

alle uitslagen>