Baan
< Baan >
Home
< Home >
Algemeen
< Algemeen >
Atletiek
< Atletiek >
Wandelsport
< Wandelsport >
Jeugd
< Jeugd >
Foto's
< Foto's >
Lid worden
< Lid worden >
Contact
< Contact >

Nieuws

Competitie C/D junioren in Roermond

20-04-2015

Verslag van de competiewedstrijd voor C en D junioren in Roermond
18 april 2015

Om 8:45 uur moesten de D-junioren zich verzamelen op de atletiekbaan in Weert. De C-junioren waren zelfs al op weg naar Roermond. Het was goed weer en de atleten hadden er al zin in. De auto's werden gevuld met de atleten en wij gingen op weg naar Roermond, met een heleboel mascottes (waaronder trainers, ouders & zussen/ broers).

Voor de D-junioren deed er 1 jongens team mee, bestaande uit Stijn Doensen, Emrah Kaya, Bas Grens, Niels Roefs, Marijn Zandbergen, Robbert Handels, Jens Vossen, Rens Jacobs, Jasper van de Goor. Helaas moest Jens Heerschap zich wegens een blessure afmelden. Naast de jongensploeg deed er één meisjesploeg (D-junioren) mee. Deze ploeg bestond uit Pleun Geenen, Pien Stals, Veerle van Appeven, Amy van Veen, Madelief Vaessen, Bregje Naus & Mila Barollo.

Naast de D-junioren deden er 2 meisjes teams C-junioren mee. Team 1: Tessa Smits, Rowy Beurkens, Sigrid van Gemert, Anouk Schrijnemaekers, Janneke Verspagen. Team 2 Sarah Buist, Judith Verscheijden, Elise v.d. Eerden, Puck Rooijakkers, Britney Bosselaar, Merel Koppen, Charlotte van Zwam, Laura van Loon.

Het team van de jongens junioren C: Luke Moorman, Jasper Meulen, Rick Driessen & Loek Vossen.

Estafette

Om 10:00 uur was de ploegleiders vergadering en de D-junioren meisjes waren al hard aan het oefenen voor de estafette. De spanning liep bij een aantal atleten al op, zoveel atelten, mensen en toeschouwers, maar voor sommige ook, omdat het hun allereerste wedstrijd was, maar om 10:30 uur begon de wedstrijd dan toch echt. De D-meisjes mochten de wedstrijd openen met de estafette. Alles ging perfect en ze hadden een goede tijd neer gezet.

Na deze estafette waren de C-meisjes aan de beurt. Deze hoefde ook niet over te lopen en ging ook goed. Bij de Junioren D werd een van de 4 atleten gehinderd, waardoor de jongens de estafette opnieuw mochten starten. Daarbij ging alles goed. Bij de C-junioren jongens hoefde de estafette ook niet opnieuw gelopen te worden en was alles ook goed gegaan. Tijdens de estafette waren de andere onderdelen ook gestart.

Supporters

Het was een erg leuke dag en de atleten hebben zich goed geamuseerd. Ouders moedigde flink aan en de atleten deden de clubgenootjes ook aanmoedigen en mentaal ondersteunen. Jens Heerschap kwam zijn clubgenoten ook nog aanmoedigen/ mentaal ondersteunen. Dit werd door het team en trainers erg gewaardeerd en wij hopen dat je snel weer mee kan doen.

De hele dag is er goed weer geweest en zelfs waren er een aantal kinderen, ouders en trainers wat verkleurd. Het was voor een aantal atleten een lange dag die om 8:45 uur op de atletiekbaan van Weert startte en rond 17:30 uur in Roermond afliep.

De dag werd afgesloten met het verspringen bij de meisjes junioren D. Er zijn een aantal nieuwe PR's gevestigd door verschillende atleten. De jongens junioren D zijn 5e geworden van de 14 teams en de meisjes junioren D zijn 8e geworden van de 14 teams. Bij de Meisjes junioren C is A.V.Weert 1, 9e geworden van de 16 teams en A.V.Weert 2 is 10e geworden van de 16 teams. De jongens junioren C zijn 10e geworden van de 11 teams.

De trainers zijn trots op de prestaties van de atleten en de atleten kunnen weer trots zijn op hun prestaties.

uitslagen
foto's