Baan
< Baan >
Home
< Home >
Algemeen
< Algemeen >
Atletiek
< Atletiek >
Wandelsport
< Wandelsport >
Jeugd
< Jeugd >
Foto's
< Foto's >
Lid worden
< Lid worden >
Contact
< Contact >

Nieuws

C en D junioren competitie Someren

03-06-2015

Op 30 mei hadden de C en D junioren van AV Weert een competitiewedstrijd in Someren. Net als in Weert was het weer niet al te zonnig. Van onze verslaggever:

Om 9:15 uur moesten de D-junioren zich verzamelen op de atletiekbaan in Weert. Toen iedereen er was en de auto's gevuld waren. Gingen de eerste atleten richting Someren.
Een aantal atleten kwamen rechtstreeks. Om 11:00 uur werd de wedstrijd geopend met de estafette.

Het meisjes D-junioren team bestond uit Madelief Vaessen, Pien Stals, Pleun Geenen, Mila Barollo, Bregje Naus & Bibi Maier. Het jongensteam bestond uit Niels Roefs, Jens Heerschap, Jens Vossen, Emrah Kaya, Marijn Zandbergen, Robbert Handels, Rens Jacobs & Jasper van de Goor.
Naast de D-junioren was AV Weert weer vertegenwoordigd met 3 C-junioren teams: 1 jongensteam en 2 dames teams.

De wedstrijd begon goed. De groepssfeer was zeker aanwezig. De atleten deden samen hun warming -up en als atleten pauze hadden dan zorgde zij voor aanmoedigen langs de kant. De wedstrijd werd even geteisterd door de regen, maar de atleten lieten zich niet van hun stuk brengen. Na een nieuwe warming-up waarbij de atleten elkaar onderling weer wisten te motiveren voor de volgende onderdelen, hebben ze prima gepresteerd.

De atleten hebben prima individuele prestaties neergezet waartoe het bij de jongens D leidde tot een 6e plaats en de meisjes junioren D tot een 8e plaats. Bij de junioren C kwam team 1 tot een totaalplaats van 7e en team 2 op een totaalplaats van 13e. De jongens junioren C behaalde een 10e plaats.

Klik hier voor alle foto's.
Klik hier voor de uitslagen.