Baan
< Baan >
Home
< Home >
Algemeen
< Algemeen >
Atletiek
< Atletiek >
Wandelsport
< Wandelsport >
Jeugd
< Jeugd >
Foto's
< Foto's >
Lid worden
< Lid worden >
Contact
< Contact >

Nieuws

Bedrijvenloop Singelloop 2015

02-02-2015

Voor bedrijven uit onze regio organiseert AV Weert tijdens de Singelloop een bedrijvenloop over 5 en 10 kilometer. Dit biedt uw onderneming een aantrekkelijke mogelijkheid zich op sportief gebied zichtbaar te maken en te meten met andere bedrijven. Tegelijkertijd bevordert u gezondheid van uw medewerkers en pikt een stukje teambuilding mee. Natuurlijk zorgen wij en u voor extra zichtbaarheid van uw bedrijf op deze website en tijdens de wedstrijd. 

Voorbereiding

Ter voorbereiding op de wedstrijd, kunnen uw medewerkers deelnemen aan een trainingsgroep. Deelnemers worden dan in een programma van 11 weken op verantwoorde wijze voorbereid worden op de te lopen afstand van 5 of 10 kilometer en vooral op het neerzetten van een optimale prestatie. 

Ons aanbod

Basisaanbod
Indien de lopers van uw bedrijventeam(s) zelf reeds voor hun eigen training zorgdragen, is het mogelijk dat u gebruik maakt van het basisaanbod. De kosten van dit basisaanbod zijn:

Bedrijfsteam van 3 personen     € 60,-
Bedrijfsteam van 4 personen € 75,-
Bedrijfsteam van 5 personen € 90,-


Het basisaanbod omvat het volgende:

een introductie-bijeenkomst op woensdag 4 maart 2015, 19.30 uur
deelname aan de wedstrijd
prijzen voor de winnende teams op de 5 en 10 km
groepsfoto als herinnering
bedrijfslogovermelding

Kiest u voor het basisaanbod, maar willen de lopers toch de training volgen, dan worden de kosten verhoogd met 30 Euro per loper.

Extra aanbod met trainingsgroep

Het extra aanbod ter voorbereiding met de trainingsgroep omvat:

een introductie-bijeenkomst op woensdag 4 maart 2015, 19.30 uur
gedurende 11 weken een wekelijkse training van 1,5 uur onder leiding van een gekwalificeerde trainer (licentie Atletiekunie). Trainingen starten in week 9 en vinden plaats op dinsdagavond.
tweemaal een conditietest, afgenomen tijdens de trainingsperiode
een trainingsschema voor iedere deelnemer, afgestemd op de te lopen afstand en fysieke conditie
extra kosten €30,- per loper


Inschrijven.

Wij hopen dat u door deze info voldoende enthousiast bent en uw onderneming wilt inschrijven voor deelname met een of meer teams aan de bedrijvenloop/singelloop Weert 2015. Wellicht heeft u nog vragen of behoefte aan nadere informatie. In beide gevallen kunt u reageren via e-mail.