Baan
< Baan >
Home
< Home >
Algemeen
< Algemeen >
Atletiek
< Atletiek >
Wandelsport
< Wandelsport >
Jeugd
< Jeugd >
Foto's
< Foto's >
Lid worden
< Lid worden >
Contact
< Contact >

Nieuws

Allemaal winnaars bij de IJzeren Man Volksloop

04-06-2016

Afgelopen zondag was het één feestdag bij de Ijzeren Man Volksloop. Twan Hendrix werd gehuldigd in verband met zijn Koninklijke Onderscheiding voor zijn vele vrijwilligerswerk, en Johan Janssen mocht een fraaie standaard in ontvangst nemen voor zijn 100e deelname.

Wedstrijdverslag

Maar toen moest er toch echt eerst gelopen worden voordat het feesten pas echt kon beginnen. Door de forse regenval lag het parcours er platgeslagen bij, hetgeen een prima ondergrond bleek om er eens hard over heen te jagen. Helaas was de vochtigheidsgraad erg hoog, dus werden er niet de scherpste tijden gelopen.

Prijsuitreiking Palmen Sport

In Zaal Dennenoord werd al snel begonnen met de uitreiking van de bekers aan de winnaars van de Palmen Sport Volksloopserie 2016. Liefst 42 winnaars werden naar voren geroepen in de diverse categorieën. Ook bij de jeugd waren er diverse rondes nodig voordat de winnaars bekend waren. Bij de meisjes 1.2 km t/m 9 jaar werd Ninthe Hendriks fraai 1e, Selma Fonteijn 2e, en Iris van Hoef 3e.

Prijswinnaars

Daarna werd er een uitgebreide tombola voor alle dagdeelnemers gehouden met veel kleine, maar ook prachtige hoofdprijzen. Voor de jeugd waren er nog enkele tussenrondjes georganiseerd. Zo kon iedereen als winnaar met zijn prijs naar huis.

Uitslagen>