Baan
< Baan >
Home
< Home >
Algemeen
< Algemeen >
Atletiek
< Atletiek >
Wandelsport
< Wandelsport >
Jeugd
< Jeugd >
Foto's
< Foto's >
Lid worden
< Lid worden >
Contact
< Contact >

Nieuws

Agenda voor 2015

24-02-2015

AV Weert organiseert dit jaar weer een groot aantal wedstrijden, wandelingen, Volkslopen en veel meer. Graag presenteren we dit overzicht, zodat je je sportagenda van 2015 alvast kan afstemmen. 

Bos, Singel en oliebollen

Op 29 mei staat de Mediweert Singelloop op het programma. De inschrijving is inmiddels geopend. Klik hier voor meer informatie. 
De IJzeren Man Cross vindt plaats op 25 oktober. Deze jaarlijkse cross is weer onderdeel van de Limbra Crosscompetitie. 
Wanneer de herfst bijna voorbij is, gaan we op 9 november het Weerterbos in voor de Trailrun Weerterbos. Met afstanden over 35, 21, 15, 5 en 2,5 km voor iedereen toegankelijk. De inschrijving is al geopend. Hier vind je meer informate. 
Als afsluiting van het sportieve  jaar organiseren we op 31 december de Oliebollenloop. Met inschrijven moet je nog even wachten, maar zet het wel alvast in je agenda. 

Volksloop

Natuurlijk is er de maandelijkse Volksloop IJzeren Man, iedere eerste zondag van de maand. Met afstanden van 3,5 tot 17,5 km en jeugdlopen voor iedereen toegankelijk. In de  maanden februari, maart, april en mei staat de Volksloop in het teken van de Palmen Serie, waar je mooie prijzen kan winnen.

Baanwedstrijden   

Dit jaar organiseert AV Weert opnieuw het Zuid Nederlands Kampioenschap voor senioren. Op zondag 30 augustus 2015 strijden de atleten op de baan van AV Weert. Klik hier voor meer informatie. 

Daarnaast organiseren we drie avondwedstrijden op de baan: 28 april, 30 juni en 22 september. De baanwedstrijd op 30 juni is onderdeel van het Limbra Baancircuit. Kijk in de agenda voor meer informatie. 

Wandelsport

Het is bijna lente, dus de lentewandeling is de eerste tocht die op het programma staat. Op 22 maart wandelen we door de natuur in de buurt van Ittervoort. Klik hier voor meer informatie over afstanden en starttijden. 
Daarna is het op 14 juni tijd voor de culinaire Smouzetocht
Op 4 juli lopen we op de atletiekbaan de Samenloop voor Hoop. Meer info
Ten slotte staat op 18 oktober de herfstwandeling op het programma.