Baan
< Baan >
Home
< Home >
Algemeen
< Algemeen >
Atletiek
< Atletiek >
Wandelsport
< Wandelsport >
Jeugd
< Jeugd >
Foto's
< Foto's >
Lid worden
< Lid worden >
Contact
< Contact >

Nieuws

50 jaar AV Weert: feestelijk jubileum evenement op 10 september

12-08-2016

Dit jaar bestaat onze vereniging 50 jaar, en dat gaan we op 10 september vieren tijdens een feestelijk jubileum evenement op en rond onze accommodatie.

Programma

Er zal veel te beleven zijn, zoals een spellenmiddag voor de jeugd, 2 speciale wandeltochten, een 2-uur estafette loop voor teams van wandelaars, recreanten en wedstrijdatleten, het grootste lopend High Tea buffet met een officieel tintje en een feestavond met BBQ!

Binnenkort verschijnt de speciale editie van de nieuwsbrief met meer informatie over de verschillende programmaonderdelen en hoe je je daarvoor kunt inschrijven. Dat programma komt dan natuurlijk ook op deze website. Je kunt nu wel al vast via Facebook jouw deelname aan het jubileum evenement bevestigen.

Doe (en bak!) mee aan het grootste lopend High Tea buffet

Tijdens het feestelijke jubileum evenement op 10 september wordt een High Tea buffet georganiseerd, voor en door leden. Het is de jubileumcommissie opgevallen dat bij veel trainingsgroepen geregeld na afloop even wat gedronken wordt en dat de leden zelfgemaakte lekkernijen meenemen. Dat heeft ons geïnspireerd tot dit onderdeel van het jubileumfeest.

Maak van die High Tea een succes. Door in ieder geval op 10 september aanwezig te zijn! Maar ook door een bijdrage te leveren aan het buffet. Door zelf iets klaar te maken. Een taart, een cake, wraps, kleine hartige hapjes, een (pasta)salade, koekjes, wafels, hoe gevarieerder hoe beter; waar je maar goed in bent! Aanmelden of meer informatie via jubileum@avweert.nl.

Aanmelden voor het jubileum 2016
Aanmelden voor de 2-uurs estafetteloop

Agenda wandelsport Agenda wandelsport

31-12-2018 |   laatste wijziging gemaakt in deze agenda op 28-5-2018 fotos kribkeswandeling Woensdag en vrijdagwandeling…

Agenda Hema IJzeren Man loop Agenda Hema IJzeren Man loop

31-12-2018 | Laatst bijgewerkt: 12-6-2018 Hema IJzeren Man loop, maandelijke wedstrijd   Hema Ijzeren man loop in nieuwe…

Agenda Atletiek Agenda Atletiek

31-12-2018 | Baan en wegwedstrijden AVWeert Laatst bijgewerkt: 3-10-2018 20.00h Datum Wedstrijd Locatie Aanvang Inschrijfgeld…