Baan
< Baan >
Home
< Home >
Algemeen
< Algemeen >
Atletiek
< Atletiek >
Wandelsport
< Wandelsport >
Jeugd
< Jeugd >
Foto's
< Foto's >
Lid worden
< Lid worden >
Contact
< Contact >

Agenda

Mediweert Singelloop

29-05-2015

Op vrijdag 29 mei organiseert AV Weert de traditionele Singelloop, als onderdeel van het Middenlimburgsavondloopcriterium. Een snel stratenparcours over de Singels in het centrum van Weert met de finish op de Oude Markt.

Mediweert organiseert voorafgaand aan de start van de 5 en 10 km een gezamenlijke warming up. Live muziek bij de start en op het parkoers zullen het publiek bijstaan in het aanmoedigen van alle atleten. Voor de jeugdige lopers heeft IJssalon Huupkens een verrassing na afloop. 

Tijdschema

19:00 uur 1 km jeugd  geboren 2002 en later
19.10 uur 2,5 km  jeugd  geboren 1997 t/m 2001
19:30 uur 5 km  
20:10 uur 10 km  

Bedrijvenloop 

Voor bedrijven uit onze regio organiseert AV Weert tijdens de Singelloop een bedrijvenloop over 5 en 10 kilometer. Dit biedt uw onderneming een aantrekkelijke mogelijkheid zich op sportief gebied zichtbaar te maken en te meten met andere bedrijven. Tegelijkertijd bevordert u gezondheid van uw medewerkers en pikt een stukje teambuilding mee. Natuurlijk zorgen wij en u voor extra zichtbaarheid van uw bedrijf op deze website en tijdens de wedstrijd. meer info

Inschrijven 

Je kan je hier inschrijven. De voorinschrijving sluit op 26 mei. De na-inschrijving is op 29 mei vanaf 17.45 uur tot maximaal 15 minuten voor aanvang van de wedstrijd bij het wedstrijdsecretariaat in Cafe De Brouwer, Oelemarkt 17. Hier kunnen ook de startnummers worden opgehaald.

Kosten
 

  voorinschrijving na-inschrijving
1 en 2,5 km € 2,50 € 4,-
5 en 10 km € 6,50 € 8,-

 

KNAU-licentiehouders krijgen bij voorinschrijving voor de 5 en 10 km € 1,- korting. AV Weert atleten betalen alleen bij voorinschrijving 50%.

Prijzen

Er zijn ereprijzen voor de 1 en 2,5 km jeugdloop, en er is voor elke deelnemer een herinnering of een ijsje.
5 km: Geldprijzen voor de vrouwen senioren, V35, V45, V55 en een vlaai voor snelste 3 mannen.
10 km: Geldprijzen voor Mannen senioren, M40, M50, M60 en een vlaai voor eerste 3 vrouwen. De geldprijzen op de 5 en 10 km zijn afhankelijk van het aantal voorinschrijvingen.
Voor de bedrijvenloop zijn er prijzen voor de eerste teams op de 5 en 10km.

Elektronische tijdregistratie

De tijdregistratie vindt plaats met behulp van DAG system/Gateway concepts, een systeem dat werkt met een chip bevestigd aan de veter van uw loopschoen. Dit is een ander systeem dan de Championchip. De Championchip is daarom niet bruikbaar in deze wedstrijd.

Meer info

Bezoek ook de website van het Middenlimburgs Avondcriterium.
Heb je nog vragen over de Singelloop, stuur een e-mail.
Deelname staat open voor elke leeftijd en is op eigen risico.